pencil-alt-square-wit 100 Dagen Challenge

'100 dagen challenge zorgt voor studentenbinding' 

De eerste 100 dagen van de studie zijn zeer bepalend voor het studieverloop van een student. Een hoge betrokkenheid bij de opleiding draagt bij aan studiesucces en helpt uitval tegen te gaan. Niet alleen het studeren, maar juist ook de sociale vaardigheden en het maken van studievrienden staan vanaf september in een heel ander daglicht.
Hierdoor is het aan boord krijgen en houden van de student nu belangrijker dan ooit tevoren. 

Edumundo heeft hiervoor samen met partners en docenten uit het hoger onderwijs een oplossing bedacht. De 100 Dagen Challenge met College Coins is een onboarding platform en dé digitale plek waar vanuit alles wordt gecoördineerd en geïnitieerd. Het fungeert als schil over het bestaande curriculum heen waar studenten middels uitdagende en leuke challenges elkaar, de opleiding en het werkveld leren kennen. Hier vindt u meer informatie over de 100 Days Challenge. En over de gamification-app College Coins.

De tijd om een goede introductie neer te zetten dringt. Bent u nog op zoek naar een gepaste oplossing en wilt u met ons van gedachten wisselen? Vul dan het formulier en en wij nemen contact met u op.

cc_logo (invert)