Student

Er staat een Edubook op jouw boekenlijst

Jouw opleiding schrijft een Edubook voor via de boekenlijst. Dit Edubook is opgebouwd uit modules. Deze modules zijn zorgvuldig voor en door jouw opleiding gekozen en samengesteld. Met de aankoop van een Edubook ontvang je een licentie voor het Edubookplatform. Binnen dit digitale platform vind je de meest actuele content over een bepaald vakgebied. De content wordt ondersteund door quizzen, cases, opdrachten en video’s die jou helpen om je de theorieën en methoden van het vak op een interactieve en zo leuk mogelijke manier eigen te maken.

Registreren en aankopen

alle-devices

Handig en praktisch voor jou

 • Aantekeningen bijhouden en stukken tekst markeren
 • Een samenvatting bijhouden
 • Vanuit bepaalde Edubooks bouw je met het doorlopen van de modules aan een beroepsproduct zoals bijvoorbeeld een portfolio. Deze documenten kun je exporteren.
 • Het Edubook kan ook fungeren als plek om documenten voor een specifiek vak in te leveren. In dat geval zul je je document in het Edubook moeten uploaden.
 • Vanaf het moment dat je het Edubook hebt aangekocht heb je gedurende je hele studie, over, via meerdere devices, toegang tot dit digitale leermiddel.

Directe feedback van jouw docent

Via het docentendashboard kan jouw docent je voortgang bijhouden en persoonlijke feedback geven. Ontvang een digitaal schouderklopje, of krijg ondersteuning bij de onderdelen die je wat minder makkelijk afgaan.

Zo koop je het Edubook aan

 1. Scroll door naar beneden of klik hier.
 2. Klik op jouw hogeschool om bij de Edubook-omgeving van jouw hogeschool terecht te komen.
 3. Druk op registreren en maak een account aan (gebruik hierbij jouw schoolmail).
 4. Check je mailbox en ongewenste map en activeer je account via de ontvangen bevestigingslink.
 5. Op het dashboard in de catalogus tref je de beschikbare vakken. Selecteer de gewenste vakken en druk op het winkelwagentje om de vakken aan te schaffen.
 6. Kies je bank en rond je betaling af.
 7. Ga naar het dashboard en kies een vak.
 8. Kies jouw klas en je kunt aan de slag. Veel succes!
laptop

Kom je er niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken?

STEL JE VRAAG