Student

Er staat een Edubook op jouw boekenlijst

Jouw opleiding schrijft een Edubook voor via de boekenlijst. Een Edubook is een digitaal leermiddel dat jou als student actief met een vak aan de slag laat gaan. Korte stukjes theorie afgewisseld met ondersteunende video's, animaties, invulbare modellen, praktijkgerichte oefeningen en quizzen helpen jou om je de theorieen en methoden van een vak op een zo leuk mogelijke manier eigen te maken. 

De aankoop van een Edubooklicentie geeft je toegang tot het Edubookplatform en de door jou aangekochte Edubooks. Voordat je de licentie kunt aankopen dien je je te registreren.

alle-devices

Handig en praktisch voor jou

 • Aantekeningen bijhouden en stukken tekst markeren
 • Een samenvatting bijhouden
 • Vanuit bepaalde Edubooks bouw je met het doorlopen van de modules aan een beroepsproduct zoals bijvoorbeeld een portfolio. Deze documenten kun je exporteren.
 • Het Edubook kan ook fungeren als plek om documenten voor een specifiek vak in te leveren. In dat geval zul je je document in het Edubook moeten uploaden.
 • Vanaf het moment dat je het Edubook hebt aangekocht heb je gedurende je hele studie, over, via meerdere devices, toegang tot dit digitale leermiddel.

Directe feedback van jouw docent

Via het docentendashboard kan jouw docent je voortgang bijhouden en persoonlijke feedback geven. Ontvang een digitaal schouderklopje, of krijg ondersteuning bij de onderdelen die je wat minder makkelijk afgaan.

Zo koop je het Edubook aan

 1. Scroll door naar beneden.
 2. Klik op jouw hogeschool om bij de Edubook-omgeving van jouw hogeschool terecht te komen.
 3. Druk op registreren en maak een account aan (gebruik hierbij jouw schoolmail).
 4. Check je mailbox en ongewenste map en activeer je account via de ontvangen bevestigingslink.
 5. Op het dashboard in de catalogus tref je de beschikbare vakken. Selecteer de gewenste vakken en druk op het winkelwagentje om de vakken aan te schaffen.
 6. Kies je bank en rond je betaling af.
 7. Ga naar het dashboard en kies een vak.
 8. Kies jouw klas en je kunt aan de slag. Veel succes!
laptop

Kom je er niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken?

STEL JE VRAAG