Opleidingsmanagers

Onderwijsuitdagingen

Hoe ga je als opleidingsmanager om met de uitdagingen waar het onderwijs mee te maken heeft? De thema's flexibilisering, internationalisering, docentenwelzijn, duurzaamheid en studentenmotivatie blijven van groot belang. Echter, het beperkte aantal ontwikkeluren legt extra druk op het onderwijssysteem.
 
Edumundo zet zich in om het onderwijs te vernieuwen en te verbeteren en denkt graag mee in oplossingen.
 
Neem contact OP
Edumundo HAN

Mogelijke oplossingen

Wij hebben de ambitie om opleidingsmanagers en docenten in alle uitdagingen en fases bij staan. Samen geven we het onderwijs van de toekomst vorm. Door veel te sparren met onze doelgroep hebben wij reeds een aantal oplossingen voor opleidingsmanagers ontwikkeld die niet alleen bruikbaar zijn in de tijd die wordt overschaduwd door de pandemie, maar zeker ook daarna. De concepten zijn reeds getest door gerenommeerde opleidingen in Nederland. Wij brengen je graag in contact met de gebruikers om ervaringen uit te kunnen wisselen.

MAAK EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Maak een afspraak

SDG-Challenge op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Vanuit het zwaartepunt Sustainable Energy & Environment (SEE) geeft de HAN het belang van duurzaamheid mee aan haar studenten. Met de SDG-challenge van Edumundo worden honderden eerstejaars studenten van het Instituut Bedrijfskunde op een speelse manier bewust gemaakt van hun omgeving. En met succes.

 

 

De SDG-challenges worden op dit moment aangeboden aan 600 eerstejaars studenten BedrijfskundeFacility ManagementHuman Resources Management en Logistics Management  in hun eerste semester.

 

LEES VERDER

MAAK DIRECT EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Herken je je in de beschreven uitdagingen of liggen je gedachten bij hele andere thema's en vraagstukken? Wij horen ze graag persoonlijk aan om te kijken waar we kunnen ondersteunen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE COLLEGA'S

Maak een afspraak