icoon-bedrijfskunde Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)

ONLINE LEREN IN HET MBO

Steeds meer onderwijsinstellingen zoeken manieren om het onderwijs op afstand aantrekkelijker te maken. Bijvoorbeeld met Flipping the classroom en andere vormen van plaatsonafhankelijk onderwijs via internet. Wist je dat Edumundo verschillende digitale leeroplossingen voor het mbo aanbiedt? Al onze leermethoden hebben één ding gemeen: ze zijn ontwikkeld om het leren leuker en interactiever te maken. Gemotiveerde studenten, dat is ons uitgangspunt!
 
DEMO AANVRAGEN?

Edumundo in het MBO

Edumundo is al enige jaren actief binnen het mbo. Zo zet bijvoorbeeld het Nova College de titels Oriëntatie op ondernemerschap (niveau 2 en 3) en Ondernemerschap (niveau 4) succesvol in als keuzedelen. Bij Ondernemerschap leren studenten een eigen bedrijf op te zetten, ontdekken ze wat daar allemaal bij komt kijken en komen ze erachter welke plek ondernemen inneemt in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit helpt om goede vervolgkeuzes te maken voor de studie en verdere loopbaan. Wil je eens sparren over de mogelijkheden voor jouw opleiding? Maak dan een afspraak met onze mbo-adviseur.

Maak een afspraak

studenten

Ons complete aanbod Edubooks in het MBO vind je hier!

Bekijk de catalogus

Ondersteuning

Edumundo heeft veel ervaring met het ondersteunen van docenten bij het inzetten van Edubooks. Zo is er een (online) starttraining voor docenten beschikbaar en begeleidt onze customer succes manager de opstart van een Edubook altijd persoonlijk. Daarnaast is onze hooggewaardeerde klantenservice gedurende kantooruren altijd bereikbaar voor vragen en (technische) ondersteuning.

Edumundo_ondersteuning_edubooks

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op

Studiemateriaal ontwikkelen?

Edubooks komen tot stand door een nauwe samenwerking met docenten die hun kennis en ervaring graag inzetten om online studiemateriaal met Edumundo te ontwikkelen. Mis je specifiek digitaal studiemateriaal om bijvoorbeeld een keuzedeel in te vullen, of heb je zelf altijd al een bepaalde leermethode voor het mbo willen ontwikkelen?

Je bent van harte welkom om een bericht achter te laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke ontwikkelmogelijkheden er zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en ontvang relevante whitepapers, artikels en case studies. Als nieuwsbriefabonnee word je tevens uitgenodigd voor onze webinars en events. Wij delen alle content onder het motto 'voor docenten door docenten'.