icoon-financieel Financieel

Financiële Edubooks

Edmundo biedt verschillende Edubooks aan die zeer geschikt zijn voor financiële opleidingen. De titels sluiten goed aan op de praktijk en bevatten een mix van traditionele en moderne leermethoden. 
 
Het Edubook heeft veel voordelen. Het bevat alle lesmaterialen die bij een vak horen, waardoor alles vanuit één platform te benaderen is. Het platform kan altijd en overal waar een internetverbinding is worden geraadpleegd.
 
Het docentendashboard maakt het leertraject van studenten inzichtelijk. De content wordt jaarlijks geoptimaliseerd, zodat studenten altijd een up-to-date uitgave bestuderen.
Naast de Nederlandstalige Edubooks, zijn er steeds meer Engelse vertalingen beschikbaar.
 
Bekijk hieronder de Edubooks voor het financiële domein.
 
 
 

ref_HvA-1

 

Businessgames Financieel

Ervaar de motiverende competitiestrijd tijdens een introductieweek, training, (inter)nationale competitie, afsluitende projectopdracht of als onderdeel van een collegevak.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en ontvang relevante whitepapers, artikels en case studies. Als nieuwsbriefabonnee word je tevens uitgenodigd voor onze webinars en events. Wij delen alle content onder het motto 'voor docenten door docenten'.

Een overzicht van alle Edubooks
en businessgames voor het hbo