tablet-alt-solid Fundamenten van Finance & Control

Waarom Edubook fundamenten van Finance & Control? 

Differentiatie

De opdrachten in het Edubook Fundamenten van Finance & Control zijn ondergebracht in verschillende niveaus van één (beginner) tot en met drie sterren (eindniveau). Daarnaast helpt feedback bij de opgaven gebruikers om het eigen niveau in te schatten en te verhogen.

 

 

 

Berekeningen en terminologie

In het Edubook Fundamenten van Finance & Control staan berekeningen en terminologie centraal. Doordat relevante begrippen één voor één worden geïntroduceerd en gedefinieerd, worden gebruikers stap voor stap meegenomen in het vakgebied. Dit maakt de leerstof uitermate geschikt voor gebruikers zonder voorkennis van het vak.

 

Visuele aanpak

De opmaak van dit Edubook is luchtig en rijk aan beeld. Dit sluit goed aan bij de leefwereld van de huidige student en is sterk ondersteunend aan het leerproces (blended learning).

Het Edubook Fundamenten van Finance & Control is een inleiding bedrijfseconomie voor financiële en niet-financiële studies.

Het Edubook Fundamenten van Finance & Control is een digitaal theorie-, opgaven- en uitwerkingenboek in één, dat zowel in de propedeuse als in de hogere leerjaren toepasbaar is. Indien gewenst kunnen de modules op maat worden aangepast. De leerstof bestaat uit twee onderdelen:

Het Edubook Fundamenten van Finance & Control verschaft de basiskennis voor het professioneel begrijpen, verwerken en analyseren van (financiële) gegevens. Daarnaast geeft het inzicht in de inrichting en optimalisering van bedrijfsprocessen. Berekeningen en terminologie staan in deze uitgave centraal. Doordat relevante begrippen een voor een geïntroduceerd en gedefinieerd worden, wordt de student stap voor stap wegwijs gemaakt in het vakgebied. Dit maakt de leerstof uitermate geschikt voor studenten zonder voorkennis van het vak. Het Edubook is geschreven door Sijbren Hogewerf, Anka Goos en Sonni Jensen.

De vragen die in bovenstaande afbeelding worden beschreven zijn gerelateerd aan keuzes die organisaties dienen te maken. Hoe beter hierbij de besluitvorming, hoe groter de kans dat organisaties hun doelstellingen weten te realiseren. Aan de hand van het Edubook Fundamenten van Finance & Control leren studenten hoe zij een waardevolle bijdrage aan deze besluitvorming kunnen leveren.

Inhoud

Fundamenten van Finance & Control


Financieel management


Management accounting

Meer informatie of direct aanvragen?

Features

 

Waarom een Edubook?

Een Edubook is een totaaloplossing die alle leermiddelen die bij een vak horen verenigt. Het vervangt het theorieboek, het naslagwerk, het werkboek, het uitwerkingenboek, uw syllabus met artikelen en eventueel zelfs het tentamen. Het Edubook is in beginsel een online applicatie en biedt alle functionaliteiten die benodigd zijn om een vak op een moderne manier, met nieuwe werkvormen uit te dragen naar studenten. Het Edubook heeft ook een printfunctionaliteit voor mensen die nog niet 100% digitaal willen werken.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een online of offline demonstratie?

Maak een afspraak