users-solid Auteur worden

Edumundo wil een rol spelen in de digitaliserende onderwijswereld door samen het onderwijs van de toekomst vorm te geven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar goeroe’s: bevlogen vakmensen, die kennis willen delen. Niet meer via lange teksten op gedrukt papier, maar op een moderne, interactieve en digitale manier die past bij de lezer van deze tijd.

Ben je nauw betrokken bij je vakgebied en wil je samen met ons het onderwijs van de toekomst vormgeven? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Onze leermiddelen worden ontwikkeld door een team van specialisten: auteurs, redacteuren, illustrators, developers en een ervaren uitgever werken nauw samen om tot het beste resultaat te komen. De auteurs komen zowel uit het onderwijs, de overheid als het bedrijfsleven. Gezamenlijk volgen wij de ontwikkelingen in het onderwijs en hun vakgebied op de voet, waardoor onze leermiddelen de nieuwste methoden bevatten.

Je kunt alleen schrijven, of samen met andere auteurs. In beide gevallen word je ondersteund door onze specialisten. Wij lezen kritisch met je mee en je wordt voorzien van feedback, zodat we samen tot een kwalitatief en goed didactisch product komen.

Auteur worden is geen eenmalige klus, we bouwen aan een langetermijnrelatie met elkaar!

Spreekt bovenstaande je aan? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

auteur worden van digitale leermiddelen

Wil je auteur worden?

Neem contact op