tablet-alt-solid Edubooks mbo

Het Edubook brengt alle lesmaterialen van een vak samen in één interactief en digitaal leermiddel. Het activeert de student en brengt de docent in een meer coachende rol. Het leermiddel biedt de mogelijkheid om op verschillende groepen studenten in te spelen en is tijd- en plaatsonafhankelijk te benaderen. Met een eenvoudige koppeling dat mogelijk is aan vrijwel ieder LMS is het lesmateriaal toegankelijk zonder extra inloghandelingen. Aansprekende voorbeelden, cases, opdrachten en quizzen ondersteunen de vakinhoudelijke content. De docent kan al deze interacties volgen en beoordelen vanuit het docentendashboard. Onderstaande Edubooks zijn zeer geschikt voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Waarom een Edubook?

Alles in één

Alle lesmaterialen op één plek. Dat maakt studeren makkelijker. Log één keer in voor toegang tot de theorie, opdrachten, ondersteunend materiaal én projecten.

Plaats- en tijdonafhankelijk

De huidige en toekomstige generaties leren plaats- en tijdonafhankelijk. Het Edubook is een online applicatie en kan nagenoeg overal worden geraadpleegd.

Studentvolgsysteem

Het volgen van studenten middels het docentendashboard zorgt voor betere begeleiding vanuit docenten. Bovendien biedt het de mogelijkheid om nieuwe werkvormen toe te passen in de contactmomenten.

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen