icoon-commercieel Commercieel

Commerciële Edubooks

Voor commerciële opleidingen biedt Edumundo een groot aantal Edubooks aan. Het leermiddel kent vele voordelen ten opzichte van traditionele papieren boeken en andere online leerproducten. Zo brengt het Edubook alle lesmaterialen van een van samen. Het bevat de theorie, het naslagwerk, werkboek, aantekeningenblok en eventueel zelf het tentamen.  Daarnaast is het leerplatform tijds- en plaatsonafhankelijk én biedt het docenten een studentenvolgsysteem. Naast de Nederlandstalige uitgaven, zijn er tevens een aantal Edubooks in het Engels beschikbaar.
 
Bekijk hieronder de Edubooks voor het cluster commercieel.
 
 

ref_HSLeiden

 

Businessgames Commercieel

Ervaar de motiverende competitiestrijd tijdens een introductieweek, training, (inter)nationale competitie, afsluitende projectopdracht of als onderdeel van een collegevak.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en ontvang relevante whitepapers, artikels en case studies. Als nieuwsbriefabonnee word je tevens uitgenodigd voor onze webinars en events. Wij delen alle content onder het motto 'voor docenten door docenten'.

Een overzicht van alle Edubooks
en businessgames voor het hbo