gamepad-solid Bedrijfssimulatie competities

Jaarlijks nemen duizenden studenten vanuit de hele wereld deel aan onze landelijke en internationale bedrijfssimulatie competities. Met een spelelement en realistische content als basis, maken studenten deel uit van een virtuele wereld waarin zij uitgedaagd worden om te gaan met realistische bedrijfsproblemen. De reeds opgedane theoretische kennis kan daardoor in een veilige omgeving in de praktijk worden gebracht. Een bijzonder leerzame ervaring en een mooie combinatie van amusement en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom een bedrijfssimulatie competitie?

Cultuuroverstijgend

Deelname aan een internationale competitie laat studenten buiten hun comfortzone treden. Door het op te nemen tegen, of een intensieve samenwerking aan te gaan met studenten uit andere delen in de wereld wordt tevens geleerd van verschillende mensen en culturen!

Samenwerken

Voor een optimaal resultaat in bedrijfssimulatie competitie is een goede samenwerking onvermijdelijk. Niet alleen met bekenden, maar net als op de arbeidsmarkt dienen studenten in de competities ook samen te werken met mensen die zij nog niet kennen.

Creativiteit

Competities zorgen voor creativiteit; naast het spelen van de bedrijfssimulatie wordt aan de slag gegaan met groepspresentaties, commerciële opdrachten en het beoordelen van medestudenten.

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Maak een afspraak