graduation-cap-solid Kenniscentrum

Kennis delen is de kern van onderwijs. Daarom vinden wij het belangrijk onze eigen kennis en ervaring en die van vakexperts te delen door middel van blogs en whitepapers. Over digitalisering van het onderwijs en de invloed hiervan op de werkvloer. In de agenda vind je daarnaast al onze kennisevenementen en webinars.

Kenniscentrum

Hier vind je blogs, whitepapers, succesverhalen, workshops en webinars over het toepassen van onderwijsvernieuwing in de praktijk. Ontmoet gelijkgestemden tijdens een van onze fysieke kennisevenementen of volg een online workshop!

Whitepapers

Edumundo werkt samen met gerenommeerde auteurs. Zij schrijven niet alleen de basistekst van de eerste Edubookversie, maar onderhouden de titel ook gedurende meerdere jaren en zijn verantwoordelijk voor het toevoegen van actuele elementen, zoals inhoudelijke artikelen. Wij vragen onze auteurs ook dikwijls om hun actuele kijk op het vakgebied te delen middels whitepapers.

Bekijk alle whitepapers
whitepaper_slb

Agenda

Edumundo organiseert jaarlijks diverse evenementen en webinars. Daarnaast verzorgen wij regelmatig presentaties en inspiratiesessies op (inter)nationale congressen. Tevens zijn wij zo nu en dan vertegenwoordigd bij uitgeversmarkten. Wij hopen u te treffen op één of meerdere van onderstaande momenten!

Bekijk meer

Blogs

Het onderwijs is altijd in beweging. Om je te inspireren, informeren of iets te leren houden wij een blog bij met onder andere de nieuwste ontwikkelingen, trends en evenementen. Ook geven we inzicht en tips rondom onderwerpen als studiesucces, learning analytics, toetsing en activerend onderwijs.

Bekijk alle blogs
blogs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geregeld publiceren wij nieuwe titels en lanceren we onderwijsvernieuwende producten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.