pencil-alt-square-wit Agenda

Edumundo organiseert jaarlijks diverse (online) kennisevenementen en webinars. Tevens zijn wij zoveel als mogelijk aanwezig bij uitgeversmarkten door het hele land.

Wij hopen je te treffen op één of meerdere van onderstaande momenten!

Let op: deze agenda krijgt regelmatig een update. Houd daarom de pagina in de gaten voor de meest actuele status.

Donderdag 26 november 2020 - Webinar Studentonboarding

Een succesvolle oriëntatie en binnenkomst van studenten draagt bij aan studiesucces en helpt uitval tegen te gaan. Nu het onderwijs merendeels op afstand plaatsvindt is het aan boord krijgen, behouden en laten thuis voelen van de student belangrijker dan ooit tevoren en ook na COVID-19 blijft dit een belangrijk thema. Maar hoe zorg je voor binding, betrokkenheid en gemotiveerde studenten op afstand? Wat kunnen opleidingen verbeteren aan open dagen, proefstuderen, de introductieweek en het eerste echte curriculumblok?

Dit webinar gaat inhoudelijk in op al deze vragen en laat zien hoe (o.a. met de toepassing van gamification) studenten vóór en tijdens hun studietijd aan de opleiding kunnen worden gebonden. Er wordt ingegaan op de verschillende fases van introductie, de theoretische achtergrond en er komt een concrete casus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan bod, waarbij ruim 2500 studenten betrokken zijn.

Thema's:

  • Parallellen met het bedrijfsleven
  • Belang, achtergrond en fases van studentonboarding
  • De ervaringen in het hoger onderwijs
  • Edumundo's programma's hiervoor en het gebruik van haar gamification tools
  • Speciale introductiepaden voor Havo, internationale en mbo-studenten
 
Praktische informatie:
Wat: Gratis webinar

Wanneer:  26 november, 10.30 - 11.30 uur

Wie: Menno Thijssen, oprichter van Edumundo en Talmundo
Waar: Online

 

AANMELDEN

Meld je aan voor onze updates

Geregeld publiceren wij nieuwe titels, lanceren we onderwijsvernieuwende producten en organiseren we interessante events voor het onderwijs. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze updates.