pencil-alt-square-wit Agenda

Edumundo organiseert jaarlijks diverse kennisevenementen en webinars. Tevens zijn wij zoveel als mogelijk aanwezig bij uitgeversmarkten door het hele land.

Wij hopen je te treffen op één of meerdere van onderstaande momenten!

Let op: deze agenda krijgt regelmatig een update. Houd daarom de pagina in de gaten voor de meest actuele status.

14 november 2019 - Seminar over learning & development (inschrijving gesloten)
Het seminar over learning & development vond op 14 november plaats bij Windesheim Flevoland in Almere. Docenten, onderwijsontwikkelaars en medewerkers van ondersteunende afdelingen kwamen samen om kennis op te doen over de ontwikkelingen van learning & development in het onderwijs. Met subthema's als een leven lang leren, flexibilisering, gamification en toetsing werd het evenement zeer goed ontvangen.
5 maart 2020 - Uitgeversmarkt Windesheim Flevoland Almere

Op donderdag 5 maart zijn wij vertegenwoordigd op de uitgeversmarkt van Windesheim Flevoland in Almere. Gedurende deze middag geven wij productdemonstraties en kun je alles vragen over onze digitale leermiddelen!

Demo aanvragen

19 maart 2020 - Seminar over duurzaamheid in het onderwijs

Binnenkort meer informatie!

Houd mij op de hoogte!

Meld je aan voor onze updates

Geregeld publiceren wij nieuwe titels, lanceren we onderwijsvernieuwende producten en organiseren we interessante events voor het onderwijs. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze updates.