Direct een overzicht van alle leeroplossingen per domein?

Bekijk de catalogus

 

POPULAIRE EDUBOOKS

Met deze titels zijn dit schooljaar de meeste studenten actief.

College Coins

College Coins is een app die gamification in het onderwijs verwerkt om leren uitdagender en effectiever te maken. College Coins biedt de mogelijkheid om challenges te versturen naar de smartphones van studenten. Studenten ontvangen de challenge middels een pushmelding. Iedere goed afgeronde challenge levert 'college coins' op die kunnen worden gekoppeld aan beloningen middels een ranglijst, of verzilverd in de shop. De verschillende 'game mechanics' vormen een extra motiverende laag over het onderwijs.

College Coins kan flexibel worden ingezet, doordat het te koppelen is aan diverse thema's. De thema's die momenteel het meest worden toegepast zijn:

Populaire businessgames

Deze businessgames worden dit schooljaar het meest toegepast.

Downloads voor docenten

Edumundo is actief in het middelbaar en hoger beroeps onderwijs. Wij houden ons bezig met de laatste onderwijstrends en delen ontwikkelingen graag met onze doelgroepen. Geregeld interviewen wij docenten en auteurs over onderwijskundige thema's. De content die hieruit voortkomt bieden wij aan als downloads.  

Bekijk downloads
whitepaper_slb_edumundo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied, ontvang relevante whitepapers, artikels, case studies en wordt uitgenodigd voor webinars en events. 

Over Edumundo

Als educatieve uitgeverij hebben wij ruime ervaring met e-learning en activerend leren. Met onze digitale leerproducten zijn wij wereldwijd in meer dan 25 landen actief. Het is onze missie om het onderwijs te digitaliseren. Ons team zoekt met een kritische houding naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Ons TeamVacatures

Illustratie ons team

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen