Edumundo

Edumundo is een educatieve uitgeverij voor het hoger en beroepsonderwijs. Wij ontwikkelen online leertools die docenten optimaal faciliteren om studenten zoveel mogelijk uit een vak te laten halen. De tools bevatten elementen van gaming, gamification en activerende didactiek en laten studenten meer plezier in hun studie ervaren. We maken leren leuker en interactiever met als resultaat: betrokken studenten en een hoger leerrendement. 

Direct een overzicht van alle leeroplossingen?

Bekijk de catalogus

Tevreden klanten

 

EDUBOOKS

Het Edubook is een modulair, interactief en activerend leermiddel dat studenten stimuleert om zelfstandig aan hun competenties te werken aan de hand van aansprekende content in diverse vormen. De persoonlijke studievoortgang is bij te houden via het studentendashboard. Docenten kunnen de studieresultaten volgen via het docentendashboard en zowel individueel als groepsgewijs feedback geven.

Met deze titels zijn dit schooljaar de meeste studenten actief.

College Coins

College Coins is een app die gamification in het onderwijs verwerkt om leren uitdagender en effectiever te maken. De verschillende 'game mechanics' vormen een extra motiverende laag over het onderwijs.

Zet College Coins flexibel in door het te koppelen aan actuele thema's zoals:

Businessgames

Onze businessgames, ook wel management simulaties genoemd, bieden studenten een praktische online leerervaring. Laat studenten ervaren hoe het is om deel uit te maken van het managementteam van een bedrijf en laat ze ondervinden wat er komt kijken bij het uitzetten van doelen en strategieen. Onze businessgames kunnen op verschillende manieren binnen het curriculum worden ingezet.

Deze businessgames worden dit schooljaar het meest toegepast.

Downloads voor docenten

Edumundo is actief in het hoger en beroepsonderwijs. Wij houden ons bezig met de laatste onderwijstrends en delen ontwikkelingen graag met onze doelgroep. Geregeld interviewen wij docenten en auteurs over onderwijskundige thema's. De content die hieruit voortkomt bieden wij aan als downloads.  

Bekijk downloads
whitepaper_slb_edumundo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied, ontvang relevante whitepapers, artikels, case studies en wordt uitgenodigd voor webinars en events. 

Over Edumundo

Als educatieve uitgeverij hebben wij ruime ervaring met e-learning en activerend leren. Met onze digitale leerproducten zijn wij wereldwijd in meer dan 25 landen actief. Het is onze missie om het onderwijs te digitaliseren. Ons team zoekt met een kritische houding naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Ons TeamVacatures

Illustratie ons team

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen