Direct een overzicht van alle leertools?

Bekijk de catalogus

Tevreden klanten


 

EDUBOOKS

Het Edubook is een modulair, interactief en activerend leermiddel dat studenten stimuleert om zelfstandig aan hun competenties te werken aan de hand van aansprekende content in diverse vormen. De persoonlijke studievoortgang is bij te houden via het studentendashboard. Docenten kunnen de studieresultaten volgen via het docentendashboard en zowel individueel als groepsgewijs feedback geven.

Met deze titels zijn dit schooljaar de meeste studenten actief.

BrightBirds

BrightBirds is een tool die gamification aan het onderwijs toevoegt. Het biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld (bestaande) projecten of studentonboarding te gamificeren. Het doel: studenten activeren, motiveren en verbinden.

Zet BrightBirds flexibel in door het te koppelen aan actuele thema's zoals:

Meer BrightBirds


Bedrijfssimulaties

Onze bedrijfssimulaties, ook wel managementsimulaties genoemd, bieden studenten een praktische online leerervaring. Laat studenten ervaren hoe het is om deel uit te maken van het managementteam van een bedrijf en laat ze ondervinden wat er komt kijken bij het uitzetten van doelen en strategieën. Onze bedrijfssimulaties kunnen op verschillende manieren binnen het curriculum worden ingezet.

Deze bedrijfssimulaties worden dit schooljaar het meest toegepast.

Downloads voor docenten

Edumundo is actief in het hoger en beroepsonderwijs. Wij houden ons bezig met de laatste onderwijstrends en delen ontwikkelingen graag met onze doelgroep. Geregeld interviewen wij docenten en auteurs over onderwijskundige thema's. De content die hieruit voortkomt bieden wij aan als downloads.  

Bekijk downloads
whitepaper_slb_edumundo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied, ontvang relevante whitepapers, artikels, case studies en wordt uitgenodigd voor webinars en events. 

Over Edumundo

Als educatieve uitgeverij hebben wij ruime ervaring met e-learning en activerend leren. Met onze digitale leerproducten zijn wij wereldwijd in meer dan 25 landen actief. Het is onze missie om het onderwijs te digitaliseren. Ons team zoekt met een kritische houding naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Ons TeamVacatures

Illustratie ons team

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen