Direct een overzicht van alle titels en games per domein?

Bekijk de catalogus

Populaire Edubooks

Met deze titels zijn dit schooljaar de meeste studenten actief.

Management accounting

Het Edubook Management accounting is bruikbaar in verschillende leerjaren van diverse opleidingen. Qua niveau sluit het perfect aan bij eerstejaarsstudenten van financiële opleidingen, maar het past ook goed bij opleidingen waar studenten een financieel-economische basis moet worden aangeleerd.

Bekijk Edubook

Studie- en
loopbaan

Het Edubook Studie & loopbaan is een digitaal theorie-, werkboek en portfolio in één, dat studenten tijdens de gehele studie ondersteunt bij de ontwikkeling als student, persoon en professional. Dit leermiddel is geschikt voor studenten van leerjaar 1 t/m 4 en kan binnen elke hbo-opleiding worden ingezet.

Bekijk Edubook

Praktijkgericht onderzoek

Het Edubook Praktijkgericht onderzoek komt bij veel opleidingen in het hoger beroepsonderwijs van pas. Het leermiddel kan uitstekend worden ingezet bij economische en financiële studies. Het Edubook introduceert praktijkgericht onderzoek en werkt de principes en opzet van een onderzoek volledig uit.

Bekijk Edubook

Digitale leermiddelen

De digitale leermiddelen van Edumundo zijn voornamelijk gericht op de economische opleidingen. Toch zijn verschillende leeroplossingen zeer breed inzetbaar in het onderwijs en zelfs in het bedrijfsleven. Bekijk de digitale leermiddelen die we aanbieden voor elk van de hieronder genoemde specifieke domeinen.

Whitepapers

Edumundo werkt samen met gerenommeerde auteurs. Zij schrijven niet alleen de kopij voor het Edubook, maar onderhouden de titel ook gedurende meerdere jaren en zijn verantwoordelijk voor het toevoegen van actuele elementen, zoals inhoudelijke artikelen. Daarnaast vragen wij onze auteurs geregeld om hun actuele kijk op het vakgebied te delen middels een whitepaper.

Bekijk whitepapers
whitepaper_slb

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Over Edumundo

Als educatieve uitgeverij hebben wij ruime ervaring met e-learning en activerend leren. Met onze digitale leerproducten zijn wij wereldwijd in meer dan 25 landen actief. Het is onze missie om het onderwijs te digitaliseren. Ons team zoekt met een kritische houding naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Ons TeamVacatures

Illustratie ons team

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen