Direct een overzicht van alle titels en games per domein?

Bekijk de catalogus

Populaire Edubooks

Met deze titels zijn dit schooljaar de meeste studenten actief.

Projectmanagement


Projectmanagement is hét voorbeeld van een doe-vak en daar speelt dit Edubook op in. Leren aan de hand van nieuwe aanpakken zoals Agile en Scrum. Geen lappen tekst, maar afwisseling van theorie en opdrachten. Door middel van tussentijdse toetsingen krijgt de student inzicht in de eigen kennis over het onderwerp.

Bekijk Edubook

Studie- en
loopbaan

Het Edubook Studie & Loopbaan bevat alle relevante thema’s voor een leerlijn van vier jaar. Het thema persoonlijke ontwikkeling loopt als rode draad door de leerstof. In het eerste jaar wordt ingezoomd op de studievaardigheden en beroepsoriëntatie. De laatste leerjaren wordt meer aandacht besteed aan de loopbaanontwikkeling.

Bekijk Edubook

Fundamenten van Finance & control

In het Edubook Fundamenten van Finance & control staan berekeningen en terminologie centraal. Doordat relevante begrippen één voor één worden geïntroduceerd en gedefinieerd, worden gebruikers stap voor stap meegenomen in het vakgebied. Dit maakt de leerstof uitermate geschikt voor gebruikers zonder voorkennis van het vak.

Bekijk Edubook

Digitale leermiddelen

De digitale leermiddelen van Edumundo zijn voornamelijk gericht op de economische opleidingen. Toch zijn verschillende leeroplossingen zeer breed inzetbaar in het onderwijs en zelfs in het bedrijfsleven. Bekijk de digitale leermiddelen die we aanbieden voor elk van de hieronder genoemde specifieke domeinen.

Whitepapers

Edumundo werkt samen met gerenommeerde auteurs. Zij schrijven niet alleen de kopij voor het Edubook, maar onderhouden de titel ook gedurende meerdere jaren en zijn verantwoordelijk voor het toevoegen van actuele elementen, zoals inhoudelijke artikelen. Daarnaast vragen wij onze auteurs geregeld om hun actuele kijk op het vakgebied te delen middels een whitepaper.

Bekijk whitepapers
whitepaper_slb

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en ontvang relevante whitepapers, artikels en case studies. Als nieuwsbriefabonnee word je tevens uitgenodigd voor onze webinars en events. Wij delen alle content onder het motto 'voor docenten door docenten'.

Over Edumundo

Als educatieve uitgeverij hebben wij ruime ervaring met e-learning en activerend leren. Met onze digitale leerproducten zijn wij wereldwijd in meer dan 25 landen actief. Het is onze missie om het onderwijs te digitaliseren. Ons team zoekt met een kritische houding naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Ons TeamVacatures

Illustratie ons team

Demoverzoek of contact met onze collega's?

Demo aanvragen