pencil-alt-square-wit Studentonboarding

Studentonboarding belangrijker dan ooit

Studentonboarding is zeer bepalend voor het studieverloop van een student. We weten dat een hoge sociale en academische binding met de school, opleiding en medestudenten bijdraagt aan studiesucces en helpt om uitval tegen te gaan. Studeren staat sinds 2020 in een heel ander daglicht. Het aan boord krijgen, behouden en laten thuis voelen van de student is daardoor belangrijker dan ooit tevoren. 

Onboarding via College Coins zorgt voor integratie en invulling van de diverse fases in het onboardingssproces, van eerste kennismaking tot en met de eerste 100 dagen op school. Tijdens deze fases, die ieder weer eigen subdoelen kennen, krijgen studenten uitdagende en leuke challenges over elkaar, de opleiding en het werkveld.

De eerste open dag en daarmee de start van student onboarding 2021-2022 staat alweer voor de deur. Laat je toekomstige studenten thuis voelen. Ben je nog op zoek naar een unieke en creatieve invulling en wil je met ons van gedachten wisselen? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.