pencil-alt-square-wit College Coins interesse

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN

  • Op een leuke manier aan motivatie werken?
  • De onboarding van studenten rondom een open dag of proefstuderen online inrichten?
  • Aanwezigheid belonen?
  • Een verbinding maken met het bedrijfsleven? 

De College Coins-app en de daaraan gekoppelde toepassingen spelen op deze ontwikkelingen in en zijn daarmee mogelijk de sleutel tot succes!

College Coins verwerkt gamification in het onderwijs. De app maakt het onderwijs leuker, uitdagender en effectiever. College Coins biedt docenten, opdrachtgevers en de hogeschool de mogelijkheid om opdrachten klaar te zetten en direct te versturen naar de smartphones van studenten. Wanneer de opdracht verstuurd is, ontvangen studenten een pushbericht. Deze notificatie zorgt ervoor dat studenten de melding meteen zien. De student kan kiezen om de opdracht te accepteren en rondt deze individueel, in teamverband of klassikaal af. Iedere afgeronde challenge of activity levert 'college coins' op. Deze coins kunnen worden gekoppeld aan beloningen middels een ranglijst, of worden verzilverd in een heuse 'shop'. Deze verschillende 'game mechanics' vormen een extra motiverende laag over het onderwijs.

ONLINE DOCENTENDASHBOARD

In het online docentendashboard kunnen eenvoudig challenges naar wens worden toegevoegd of aangepast. Studenten kunnen na afronding worden beloond door het laten scannen van een QR-code. Ook kunnen ze middels 'activities' worden beloond voor hun aanwezigheid (i.p.v. afwezigheid af te straffen). De resultaten van de challenges en activities worden per student, team en klas bijgehouden. Deze resultaten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel. Er zijn diverse ranglijsten zichtbaar, waardoor je als docent en management de voortgang kan monitoren en op een leuke manier preventief kan bijschaven waar nodig, in plaats van achteraf te sturen op rendementen.

COMPETITIE, UITDAGING EN CULTUUR

De ranglijsten brengen een vorm van competitie met zich mee. Inzicht in de prestaties, uiteraard met inachtneming van de privacyregels, zorgt voor acceptatie en waardering vanuit de sociale omgeving. Dit brengt één van de krachtigste en meest effectieve vormen van motivatie teweeg en geeft het studieresultaat een impuls.

Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om van gedachten te wisselen.