tablet-alt-solid Algemene Economie

Het Edubook Algemene economie behandelt onderwerpen als de macro-omgeving, de macro-economie, overheidsfinanciën, vraag en aanbod van goederen en omzetbelasting.

Studenten krijgen naast open vragen en meerkeuzevragen ook casemateriaal. Binnen de cases wordt gewerkt met variabele getallen: iedere student krijgt unieke berekeningen te zien waardoor afkijken en kopieergedrag niet mogelijk is. 

Het Edubook Algemene economie is bedoeld voor eerste- en tweedejaarsstudenten van niet-hardcore algemene economie-opleidingen. Het kan worden gebruikt zonder economische voorkennis. 

 

Het docentendashboard 

Docenten krijgen bij het Edubook een dashboard waarop zij de vorderingen van hun studenten kunnen monitoren. Zo kunnen zij onder andere zien of hun studenten de opgaven hebben ingevuld en hoe lang zij daarover hebben gedaan. Verder toont het docentendashboard met welke opgaven de studenten de meeste moeite hebben, zodat de docenten daar in de les nog wat extra aandacht aan kunnen besteden. Het dashboard biedt docenten de gelegenheid om zowel de hele klas als individuele studenten te volgen.

beknopte Inhoud

Meer informatie of direct aanvragen?

Features

Waarom een Edubook?

Een Edubook is een totaaloplossing die alle leermiddelen die bij een vak horen verenigt. Het vervangt het theorieboek, het naslagwerk, het werkboek, het uitwerkingenboek, uw syllabus met artikelen en eventueel zelfs het tentamen. Het Edubook is in beginsel een online applicatie en biedt alle functionaliteiten die benodigd zijn om een vak op een moderne manier, met nieuwe werkvormen uit te dragen naar studenten. Het Edubook heeft ook een printfunctionaliteit voor mensen die nog niet 100% digitaal willen werken.

ManagementAccounting_iPad

 

Bent u geïnteresseerd in een online of offline demonstratie?

Maak een afspraak