tablet-alt-solid Strategische Marketing

Het Edubook Strategische marketing is een doorontwikkeling van het Edubook Marketing. Het verschilt in twee opzichten van deze titel. Allereerst heeft het meer aandacht voor het ontwikkelen van de marketingstrategie. Ten tweede gaat het veel uitgebreider in op de omgevingsanalyse. Daarbij hebben de micro-, de meso- en de macro-analyse een eigen hoofdstuk gekregen.

De rest van het Edubook is hetzelfde als het reguliere Edubook Marketing. Dat wil zeggen dat het een prettig lezende inleiding op de marketing is, waarin studenten op een actieve manier de stof tot zich nemen dankzij een mix van theorie, blogs, video’s, opgaven en cases.

Het Edubook Strategische marketing wordt momenteel gebruikt bij Hogeschool Windesheim en InHolland.


Het docentendashboard

Docenten krijgen bij het Edubook een zogenoemd dashboard, waarop zij de vorderingen van hun studenten kunnen monitoren. Zo kunnen zij onder andere zien of hun studenten hun opgaven hebben ingevuld en hoe lang zij daarover hebben gedaan. Verder toont het dashboard docenten met welke opgaven de studenten de meeste moeite hebben, zodat de docenten daar in de les nog wat extra aandacht aan kunnen besteden. Het dashboard biedt docenten de gelegenheid om zowel de hele klas als individuele studenten te volgen.

 

Beknopte inhoud

 

Meer informatie of direct aanvragen?

Features

Waarom een Edubook?

Een Edubook is een totaaloplossing die alle leermiddelen die bij een vak horen verenigt. Het vervangt het theorieboek, het naslagwerk, het werkboek, het uitwerkingenboek, uw syllabus met artikelen en eventueel zelfs het tentamen. Het Edubook is in beginsel een online applicatie en biedt alle functionaliteiten die benodigd zijn om een vak op een moderne manier, met nieuwe werkvormen uit te dragen naar studenten. Het Edubook heeft ook een printfunctionaliteit voor mensen die nog niet 100% digitaal willen werken.

Marketing_iPad

 

Bent u geïnteresseerd in een online of offline demonstratie?

Maak een afspraak