users-solid Auteurs

Edumundo werkt samen met toonaangevende auteurs uit het hele land. Onze auteurs zijn bevlogen vakmensen, die zowel uit het onderwijs, de overheid als het bedrijfsleven komen. Ze schrijven mee aan de nieuwe generatie leermiddelen. Enkele van hen schreven alleen, andere deden dit gezamenlijk. Ze hebben allen één doel: kennis en ervaring met betrekking tot hun vakgebied op een innovatieve manier delen om de professional van morgen klaar te stomen voor het bedrijfsleven.

Samen geven wij het onderwijs van de toekomst vorm! 

AUTEUR WORDEN

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste auteurs en nieuwe titels. Heb je een goed idee? Laten we eens een kop koffie drinken, kennismaken en van gedachten wisselen!

Whitepapers

Onze auteurs schrijven niet alleen de basistekst van de eerste Edubookversie, maar onderhouden de titel ook gedurende meerdere jaren en zijn verantwoordelijk voor het toevoegen van actuele elementen, zoals inhoudelijke artikelen. Wij vragen onze auteurs, maar ook andere vakspecialisten, dikwijls om hun actuele kijk op het vakgebied te delen middels whitepapers.

Lees meer
whitepaper_slb

Auteur worden?

Neem contact met ons op