icon locaties online introductieweek met Brightbirds

Succesverhaal

Een goede introductieweek 100% online? Ja, het kán!

(In dit artikel wordt nog gesproken over College Coins, sinds half mei 2022 hebben wij College Coins in een nieuw jasje gestoken en omgedoopt tot BrightBirds)

 

"Vanwege de internationale studentenpopulatie moest in 2020 de introductieweek voor de nieuwe eerstejaars van Avans School of International Studies (ASIS) volledig online plaatsvinden.

 

Een grote uitdaging, want hoe creëer je voor bijna 250 studenten verspreid over de hele wereld sociale en

 academische binding vanachter een laptop scherm? Nou, dat is gelukt door samen met Edumundo een gevarieerd programma aan te bieden waarin studenten onder andere meededen aan allerlei challenges om zo college coins te winnen en waarin ze in 72 teams de competitie aangingen in een businessgame. En dat alles onder de enthousiaste en hele prettige begeleiding van de one and only gamemaster

 Claudio!

 

De dynamiek die in de loop van de week is ontstaan, heeft onze verwachtingen overtroffen! Studenten waren ontzettend betrokken en deden individueel of op groepsniveau fanatiek mee aan alle opdrachten. Ook was er ruimte om hier en daar spontaan bedachte extra challenges toe te voegen, wat zorgde voor nóg meer interactie en fun.

Dus ja, een goede introductieweek 100% online kan! Maar dan wel met Edumundo!"

 

Janneke Nobelen, Programmamanager International Business bij Avans Hogeschool

MEER OVER BRIGHTBIRDS

Lees ook dit uitgebreide artikel van Avans over de online introductieweek! 

Interesse in een demonstratie van BrightBirds?

Demo aanvragen