Edumundo op het onderwijscongres 2019

Edumundo op het onderwijscongres 2019
Gepubliceerd op 26 april 2019
Op 16 mei 2019 vindt Het Onderwijscongres plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Het Onderwijscongres is een unieke mogelijkheid voor alle onderwijsprofessionals om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kennis op te doen, vakgenoten te ontmoeten en geïnspireerd te worden door toonaangevende sprekers.

Dit jaar zijn er meer dan 20 sprekers aanwezig, waaronder Menno Thijssen, CEO van Edumundo. Edumundo is het snelst groeiend, boekvervangend, digitaal platform in het hbo en gelooft niet in 'traditionele e-learning'. Het toevoegen van creativiteit, spelelementen, interactie en een docentendashboard aan een leeromgeving motiveert en activeert studenten en dat leidt tot betere resultaten. Menno laat concrete voorbeelden en de daardoor behaalde resultaten zien. Stephan Plat, coördinator jaar 1 van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen sluit aan om te vertellen over het succes van hun curriculumgame voor eerstejaars studenten.

De thema's die op het congres behandeld worden zijn:

 
 

Arbeidsmarkt & samenwerking

 

Innovatie in het onderwijs

 

De juiste studiekeuze

 

Onderwijs op maat

 

Marketing en communicatie

 

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar op de website van Het Onderwijscongres. Wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met ons.