Webinar corona-proof onderwijs ontwerpen

Gepubliceerd op 11 juni 2020

Wat wil je je studenten het komend schooljaar leren en hoe kun je dat zo slim mogelijk doen? Tijdens het webinar Van crisis naar kansen nemen Joanne Heidinga en Peter Becker je in een pressure cooker mee in grote ontwerpvragen die corona-proof onderwijs mogelijk kunnen maken.

Dit webinar is op 18 juni opgenomen. Je kunt het webinar terugkijken door op de blauwe button te drukken.

WEBINAR TERUGKIJKEN


Ontwerpen van corona-proof onderwijs

Van crisis naar kansen

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

  1. Kennismaken en opwarmen
  2. Online onderwijs ontwerpen: doelgroep-analyse en studie-context
  3. Praktische tips met slimme werkvormen en het inzetten van online leermiddelen
Joanne Heidinga & Peter Becker

Joanne Heidinga
Joanne is de eigenaar van Blend It. Blend It geeft advies en training bij het ontwikkelen van innovatief onderwijs, hierbij wordt gebruik gemaakt van blended learning, gamedidactiek, flip the classroom en activerende didactiek. Joanne gelooft in de kracht van het combineren van leeromgevingen: thuis, in de klas, bij de stage en op de werkplek. Blend It is het resultaat van ruim 10 jaar onderwijservaring en 20 jaar werken met mensen die willen groeien. Van buurthuiswerker, imagineer en docent, naar trainer, meedenker en kritische onderwijsontwikkelaar. Voordat Joanne in het onderwijs aan de slag ging werkte zij ruim 10 jaar als eventmanager in de culturele sector. 

Peter Becker
Peter geeft al jaren les op hogescholen en werkt daarnaast aan innovatieve leerplannen met speciale aandacht voor digitaal en blended learning. Hij doet deze dingen zowel in een commerciële- als in een hogeschoolsetting. Momenteel is Peter bij de Haagse Hogeschool betrokken bij de ontwikkeling van een leerprogramma op het gebied van data science. Daarnaast heeft hij met drie collega's een open leerboek geschreven over het opslaan en terugvinden van informatie. 

 Webinar Van crisis naar kansen: ontwerpen van corona-proof onderwijs

Datum: donderdag 18 juni 2020

Tijd: 11.00 - 12.00 uur

Locatie: dit webinar wordt online aangeboden en is op afstand te volgen. 

WEBINAR TERUGKIJKEN