FD Gazellen nominatie voor Edumundo

FD Gazellen nominatie voor Edumundo
Gepubliceerd op 22 oktober 2019
Edumundo is genomineerd voor de ondernemersprijs FD Gazellen 2019 en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Tien jaar later, na een totale bedrijfstransformatie, zijn we terug op de lijst en daar zijn we trots op! Deze waardering vanuit de bedrijfsmatige kant onderstreept onze missie om de digitaliseringsslag binnen het onderwijs mogelijk te maken en daar gaan we absoluut mee door”, aldus Menno Thijssen, CEO van Edumundo.

Afbeelding:
Menno Thijssen en Michelle van der Burg - van der Togt (CEO en marketingcoordinator Edumundo)
 
FD Gazellen 2019
De FD Gazellen worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die sneller gaan dan alle anderen: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Op 14 november 2019 vindt de officiële uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats in Haarlem.

 

Innovatief ondernemerschap
Edumundo ontwikkelt sinds 2001 digitale leermiddelen voor het hoger onderwijs. Bij aanvang lag de focus op het ontwikkelen en aanbieden van businessgames. Sinds de bedrijfstransformatie in 2015 zijn daar Edubooks en andere onderwijsvernieuwende concepten zoals College Coins en de periodeplanner aan toegevoegd

Vooral het Edubook blijkt het antwoord op een vraag uit het onderwijs. Dit digitale leerplatform brengt alle leermiddelen van een vak samen. De voordelen zijn enorm: alles in één, tijds- en plaatsonafhankelijk, het motiveert studenten en biedt docenten een studentenvolgsysteem. De inmiddels ruim vijftien titels zijn ontwikkeld door een team van bevlogen vakmensen die hun vakgebied op de voet volgen, waardoor de leermiddelen de nieuwste methoden bevatten.


Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op