Edumundo bij finalisten EdTech Awards 2021

Edumundo bij finalisten EdTech Awards 2021
Gepubliceerd op 6 mei 2021

Een onderscheiding voor de beste en meest veelbelovende innovators, leiders en trendsetters van Edtech!

De finalisten en winnaars van de EdTech Awards 2021 werden onlangs bekendgemaakt aan een wereldwijd publiek van onderwijzers, technologen en beleidsmakers, die net als Edumundo geïnteresseerd zijn in het creëren van een betere toekomst voor studenten en professionals binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Edumundo kwam in maar liefst drie categorieën als finalist naar voren.

De Edtech Awards, die voor het 11e jaar werden uitgereikt, is het bekendste awardprogramma binnen de onderwijstechnologie. De awards worden opgedragen aan ambassadeurs in en rond Edtech die een bijdrage leveren aan het transformeren van leren en ontwikkelen door middel van technologie. Het programma zet innovatieve tools, zoals Edumundo’s College Coins, en inspirerende leiders en trendsetters, zoals Edumundo CEO Menno Thijssen, in de spotlights.

"De wereldwijde pandemie stelt de wereld op de proef, maar leren en werken op afstand brengt ons, op onverwachte manieren, uiteindelijk dichter bij elkaar", zegt Victor Rivero, die als hoofdredacteur van EdTech Digest toezicht houdt op het awardprogramma. 

“In deze moeilijke tijd ontdekten we de veerkracht van mensen en de mogelijkheden en grenzen van onze producten. Leiders en innovators hebben hard gewerkt om met hun tools en technieken de leerwereld met elkaar verbonden te houden. Zoals velen hebben laten zien, kan niets de menselijke geest stoppen - we blijven vooruitgaan,” aldus Rivero.

De EdTech Awards kent drie belangrijke onderscheidingen:

  • De EdTech Cool Tool Awards
  • De EdTech Leadership Awards, en
  • De EdTech Trendsetter Awards

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Edumundo als finalist is geëindigd in de volgde subcategorieën:

De finalisten van dit jaar werden geselecteerd uit het brede werkveld en beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder: pedagogische werkbaarheid, effectiviteit, resultaten, ondersteuning, duidelijkheid, waarde, ondernemerschap en potentieel. 

Hoofdredacteur van EdTech Digest Victor Rivero zei:

"Na een uitdagend jaar brengen wij een eerbetoon aan alle early adopters, leiders en trendsetters in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven, die ondanks alles verbonden, productief en volhardend zijn gebleven’’.

 

Wilt u meer informatie  over de producten waarmee Edumundo als finalist is geëindigd? Vraag vrijblijvend een demo aan.

DEMO AANVRAGEN

 

Meer informatie over The EdTech Awards vindt u hier:

https://edtechdigest.com/