Schouten & Nelissen's Keuze: 4 Redenen voor Edumundo

Schouten & Nelissen's Keuze: 4 Redenen voor Edumundo
Gepubliceerd op 29 november 2021

edumundo's content in eigentijdse en interactieve bachelor Bedrijfskunde van Schouten & Nelissen.

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences is wereldwijd bekend om haar persoonlijke vaardigheidstrainingen. Met dezelfde passie en kwaliteit integreren zij deze jarenlange expertise nu in een uitgebreid aanbod geaccrediteerd onderwijs, zoals de nieuw ontwikkelde bachelor Bedrijfskunde. Binnen deze opleiding biedt de succesvolle opleider de hoogstaande activerende content van Edumundo aan om professionals te helpen relevante kennis en skills te ontwikkelen om zich staande te houden op de dynamische arbeidsmarkt. In dit blog lees je de vier belangrijkste redenen waarom Schouten & Nelissen voor Edumundo kiest.

Menno Thijssen (42), oprichter van Edumundo reageert op de samenwerking: "Schouten & Nelissen en Edumundo kennen elkaar al lang en hebben samen meerdere initiatieven ontplooid. Deze voortzetting van de samenwerking brengt techniek en inhoud samen tot een zeer moderne en motiverende manier van leren en trainen, die hopelijk veel professionals zal helpen het beste uit zichzelf te halen."

Schouten & Nelissen University of Applied Sciences integreert haar persoonlijke vaardigheidstrainingen en de nieuwste inzichten uit de wetenschap en uit de markt om professionals op te leiden tot impactmakers in de organisaties waarvoor ze werken. "We willen mensen in organisaties sterker maken in het ontwikkelen van hun potentieel en in het omgaan met veranderingen in de complexe wereld om hen heen", aldus Jelske Gerritsma, manager Opleiding en Ontwikkeling bij Schouten & Nelissen University of Applied Sciences. "Om dit voor elkaar te kunnen krijgen en het studiesucces voor elke professional te maximaliseren, is het van belang dat we ook een toegankelijke en hoogwaardige leeromgeving bieden, en dat biedt het Edubookplatform van Edumundo."

1. Hoogwaardige en activerende content
Schouten & Nelissen staat wereldwijd bekend om haar persoonlijke vaardigheidstrainingen. Met dezelfde passie en kwaliteit integreren zij deze jarenlange expertise nu in een uitgebreid aanbod geaccrediteerd onderwijs, zoals de nieuw ontwikkelde bachelor Bedrijfskunde. Voor deze opleiding is gekozen om content van Edumundo aan te bieden vanwege de hoogwaardige inhoud en het activerende karakter.  

2. Uitgebreide en actuele bedrijfskundige content
Bij de oprichting van Edumundo in 2001 lag de focus op het ontwikkelen van innovatieve digitale leeroplossingen voor het economisch hoger onderwijs. Door de ruime ervaring op dit gebied beschikken we inmiddels over een groot aantal bedrijfskundige Edubooks en bieden we heel uitgebreide onderwerpen aan waarmee elke bedrijfskundige uit de voeten kan. Doordat onze auteurs de Edubooks jaarlijks onderhouden, is de content altijd actueel.

3. Toegankelijke digitale leeromgeving
De opleiding Bedrijfskunde is opgezet als deeltijdopleiding voor de werkende professional. Er is aandacht voor studeerbaarheid doordat er efficiënt, effectief en in eigen tempo gestudeerd kan worden. Elke student ontvangt persoonlijke begeleiding en een toegankelijke digitale leeromgeving middels het Edubookplatform.

4. Flexibel en modulair toepasbare content
Alle Edubooks van Edumundo zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat opleiders ervoor kunnen kiezen om enkele modules van een Edubook af te nemen en zo een leermiddel op maat samen te stellen. Deze flexibele toepassing sprak ook opleider Schouten & Nelissen aan en op die manier hebben we samen een pakket met relevante content op maat kunnen samenstellen.

Wil je meer weten over de de mogelijkheden die ons Edubookplatform te bieden heeft of ben je op zoek naar specifieke bedrijfskundige Edubooktitels?

bekijk onze edubooks